Verlenging van expositie glasmuseum Leerdam

Verlenging van expositie glasmuseum Leerdam

28 oktober 2019By Titia

De expositie in het glasmuseum te Leerdam is verlengd. De tentoonstelling Vlakglas is tot 10 november te zien. Een aantal van mijn monumentale ontwerpen zijn in de vorm van maquettes en uitgewerkt glas te zien. www.nationaalglasmuseum.nl

Workshops zijn van start!

Workshops zijn van start!

5 december 2019By Titia

De eerste cursisten hebben er nu 4 lessen gehad en ze hebben het glasvirus te pakken! Inschrijven kan! Begin het nieuwe jaar met een inspirerende cursus en wie weet word je ook wel “besmet”😀

Glas

Glas

6 maart 2019By Titia

Glas heeft altijd een belangrijke plek in mijn leven gehad. Als kind graveerde ik glazen met mijn opa en mijn eerste ervaring met glas in lood was in het atelier van mijn moeder. Na een opleiding aan het conservatorium bleek het tastbare materiaal glas een sterkere aantrekkingskracht uit te oefenen dan muziek.